dsc_0070-fix2
1.Incantata de cunostinta! Va multumim ca ati acceptat interviul nostru. Cum va merge cu cariera solo?

Si eu va multumesc pentru acest interviu.Totul merge bine. Voi avea noi colegi de trupa curand. Voi face anuntul pe 23 octombrie!

2.Conceptul povestii ascunse in spatele numelei Orochi este unul grozav.
Totusi, Orochi a devenit Ryu.Orochi reprezinta raul, in timp ce Ryu este un simbol al binelui.Ryu a luat nastere din intunecatul Orochi sau este o alta entitate? A venit Ryu sa salveze fetele care au fost tinta lui Orochi?

Da, asa e. In mitologia japoneza , OROCHI are semnificatia de dragonul cu opt capete. RYU inseamna tot dragon.
Am revenit la numele de OROCHI.Numele meu actual de scena este OROCHI.

3.Au trecut cinci ani. In turneul dumneavoastra european de atunci ati inclus si Romania.Cum v-ati simtit in Romania? Ati reusit sa vizitati imprejurimile ?
Nu am reusit sa ma bucur de priveliste.Inca imi amintesc cladirile acelea inalte din centrul Bucurestiului. Am vazut si cai.Cumva, chiar se simtea energia in aer!

4.Urmeaza lansarea unui nou CD? Sau a unui nou videoclip?

Lasarea va avea loc in scurt timp. Mai exact pe 23 octombrie ! O noua piesa si un nou videoclip de asemenea vor fi lansate.

5.Cantati la multe instrumente.La care instrumente va place cel mai mult sa cantati?Aveti un instrument preferat ?In opinia dumneavoastra ,care sunt instrumentele care va fac sa va simtiti mai relaxat? Instrumentele traditionale japoneze sau instrumentele muzicale in general ?

Pianul, fluerul dragon si koto-ul fue.
Nu este atat de dificil sa canti la fluerul dragon !

6.Cand ati fost intrebat in ce perioada a istoriei japoneze v-ar placea sa va teleportati, daca ar fi posibil sa calatoresti in timp , raspunsul dumneavoastra a fost Sengoku.Cu ce lorzi ai acelei perioade va identificati cel mai bine?

Sengoku sau sfarsitul erei Edo. Mi-ar fi placut sa fiu un samurai in perioada revolutiei,sau un ronin.

7.In ianuarie 2015, ati lansat mini albumul „Jikuukouro”.Care este tema albumului? Vorbiti-ne despre acele variatii de sunete si acele instrumente de care ati adus vorba in 2015.

Se referea la calatoria in timp! Au fost folosite instrumente japoneze precum fluerul dragon, kotoul fue si orga.
Este total diferit in comparatie cu ultimul album !

620px_dsc_0070-fix2-lsize

8.Care a fost cea mai tare experienta din viata dumneavoastra?
Concertul tinut in Romania in 2011!!!

9.Inca de mic copil,ati prezentat un anumit interes pentru sabii.Se spune ca sabia este sufletul samuraiului. Ce ne puteti spune dumneavoastra despre katana ?
Da, sabia este sufletul samuraiului. Pe timpul cand samuraii existau, copiii visau sa manuiasca o katana si sa invete arta spadei.Vroiau sa devina samurai.

10.Inceputul piesei „Hannya Invisible Demon” suna ca o ruga sau o incantatie japoneza. Are o semnificatie speciala?
Este o sutra cunoscuta in Budism ,menita sa nimiceasca demonii nevazuti!

11.Care povestire din folclorul japonez , in afara de cea despre Orochi , credeti ca este reprezentativa pentru Japonia?
In folclorul japonez este intalnit mitul „Kojiki”.Aceasta poveste vorbeste despre cum zeii au creat insulele japoneze. Va rog sa cititi mai multe pe Wikipedia.Da, sunt de parere ca e reprezentativa pentru Japonia.

12.Toata lumea il cunoaste deja pe Ryu Orochi , artistul care performeaza pe scena, insa nu stim nimic de Ryu din afara scenei.Cum va petreceti timpul liber atunci cand nu sunteti pe scena ?
Imi place sa merg cu motocicleta . Este interesant ! Candva, voi traversa continentul Eurasia !

13.Ce v-a apropiat de muzica ? Cineva sau ceva v-a influentat sa alegeti muzica ?
Da, am avut o profesoara de la care am invatat sa cant la harpa irlandeza. A meritat s-o fac. Asa , am devenit un musou (razboinic).

14.Cateodata ,sunt melodii care ne plac ,insa limba reprezinta o bariera si nu putem intelege versurile. Din punct de vedere muzical, ce credeti ca este mai important ? Sa intelegi versurile sau sa te bucuri de piesa in sine?
Amandoua ! Este important sa intelegi versurile,dar poti pur si simplu sa te bucuri de melodie chiar daca este intr-o limba straina si sa simti energia pe care ti-o ofera . Peste putin timp, va fi disponibila si versiunea in engleza a cantecului ” Haruka „.

15.Aceasta este ultima noastra intrebare.Ce ati dori sa le transmiteti celor care citesc acest interviu ?
Pe 23 octombrie voi avea un concert cu intrare libera la Ruido K3 in zona Ikebukuro in Tokyo.Tot acolo va avea loc si lansarea noului CD.

*Le multumim lui OROCHI si managerei sale pentru interviu*

Website              Facebook

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s