RoaR1. Va rog sa va  prezentati cititorilor nostri.

RIEL : Salut, suntem RoaR, o formatie de visual rock din Coreea. Scopul nostru este sa ne ” construim ” un stil precum X Japan, GLAY si the Gazette, trupe foarte cunoscute in Japonia.

2. RoaR este prima formatie de visual rock despre care am auzit. Este interesant si as dori sa stiu cum v-a venit ideea sa va formati o trupa de visual rock. De unde aceasta dorinta a voastra de-a fi prima formatie de visual rock din Coreea?

TOA: Toti membrii trupei noastre au fost inspirati de formatiile visual din anii ’90 ca X Japan, Luna Sea si Jeane D’arc . Am vrut sa fim ca acei muzicieni.

3. Numele formatiei voastre, RoaR inspira cumva putere, amintind de racnetul unui leu puternic. Care este de fapt semnificatia numelui RoaR ?

RIEL :Roar ,deasemenea inseamna strigat de placere, sentiment sau tremur. RoaR a ales acest nume pentru a va face sa simtiti un puternic sentiment de bucurie cand ne ascultati cantand pe scena, ca un tie – breaking gol in fotbal.

4.RoaR se concentreaza pe triada Live-Visual – Arta. Ce ne puteti spune despre conceptul dumneavoastra muzical?

Robyn : Muzica noastra incepe intotdeauna cu o poveste. Melodiile noastre sunt scrise pe baza unor povesti, cu care contribuie fiecare membru in parte . Apoi,le ” armonizam” cu anumite tonuri muzicale.

5. Ati planuit ceva pentru fanii vostri? Poate vreun turneu in Europa?

TOA: Daca vom avea sansa, cu siguranta vom veni in Europa!! Vrem sa ne intalnim fanii din Europa, care stiu de muzica asiatica si de trupa noastra.

ToRa: Desigur. Vrem sa mergem in strainatate.Dar, acum nu mai este o surpriza, odata ce s-a aflat despre aceasta veste, nu-i asa? Mai asteptati putin. Vrem sa va facem o surpriza.

6. ” Unul pentru toti si toti pentru unul „. Este acesta cumva motto-ul formatiei voastre?

RIEL : Da. Membrii trupei , RoaR sunt unul pentru toti si toti pentru unul.

7. Pe data de 15 decembrie veti lansa primul vostru album ” Scarlet „. Spuneti-ne va rog mai multe despre asta. Care este tema acestui album?

TOA: Acest album vorbeste despre asteptare. Versurile fac referire la o tristete si absenta pictata in rosu. ” Scarlet ” este si numele fanclubului nostru.

[저용량] 로아 2015 하반기
8. Ati luat parte la cateva festivaluri de rock , printre care si ” Green Blue Rock Festival „.Care dintre acele festivaluri considerati ca a fost cel mai important pentru voi?

TOA : Royz x NEMESIS , am cantat in deschiderea concertului. A fost pentru prima data cand ne-am facut cunoscuti in lume.

Robyn: Imi amintesc ca am performat cu Royz, o formatie de rock japonez.

ToRa : Primul show ca membru RoaR , pentru mine a fost ceva impresionant. Eram emotionat deoarece ,a fost o performanta la scala larga.

RIEL : Busan Rock Festival , la care am luat parte vara asta.

Mormot: Aparitia pe aceeasi scena cu Royz, ca membru al formatiei RoaR.

9. Povesti-mi va rog cum v-ati intalnit . Va cunoasteati deja?

RoaR : Fiecare a activat in alte formatii ,insa trupele unora dintre noi isi incheiasera activitatea muzicala cand ajunsera deja cunoscuti. RoaR a avut ceva membrii lipsa ,asa ca ne-am hotarat ca impreuna sa o luam de la capat si sa creeam ceva nou.

10.Ca si artisti , care credeti ca a fost cea mai mare provocare cu care v-ati confruntat ,dar cea mai mare realizare?

TOA : Sa ne facem cunoscute numele , stilul si muzica. Sa ne pastram calmul si sa nu fim emotionati cand performam.

ToRa : Sa producem un album si sa organizam un concert. In momentul de fata ne concentram pe aceste doua lucruri. Vrem sa ne perfectionam pentru ca pe viitor sa fim capabili sa ne intalnim fanii de pe tot globul.

11. Cine v-a inspirat sa ajungeti atat de departe ca si artisti?

TOA : hide, L’arc ~en ~ciel , Acid Black Cherry, Luna Sea, Mucc, SIAM SHADE

Robyn : Eric Clapton, Gary Moore, Hyde si Sugizo de la X Japan, HISASHI de la GLAY, URUHA de la The Gazette.

RIEL : HEATH ( X Japan ), JIRO ( GLAY ) ToRa : Hide de la X Japan , MIYAVI Mormot : Chad Smith de la Red Hot Chilli Peppers, JUNJi de la Siam Shade

12. Spuneti-ne cum este viata unui artist.

TOA: Ma motiveaza.Bucuria pe care o simt atunci cand cantam, lansam un album sau cand ne privim fanii , inlatura toate greutatile. Nu s-ar intampla asta daca in viata mea nu ar fi existat muzica.

Robyn: Cred ca viata unui artist starneste interes si atrage atentia.

ToRa : Vreau sa fiu un artist care le ofera vise oamenilor.

RIEL: M-as simti bucuros daca muzica noastra ar reusi sa consoleze pe cineva.

Mormot: Nu cred ca vietile artistilor sunt diferite fata de cele ale oamenilor obisnuiti. Vreau doar sa traiesc o viata fara regrete.

13. Care a fost cel mai ciudat lucru care vi s-a intamplat?

RoaR : Busan Rock Festival ! In public nu erau doar coreeni, ci si straini veniti alte tari. Ne-a bucurat mult. Ne-a impresionat faptul ca oameni veniti de pe tot globul au aplaudat zgomotos , cerand un encore.

14. In incheiere ce ati dori sa le transmiteti cititorilor Ajia no Tengoku and tuturor fanilor vostri?

TOA : Ajia no Tengoku !! Incatat de cunostiinta. Am ramas placuti surprinsi si ne bucura faptul ca ne aratati sustinerea voastra de la o asa o distanta. Sper ca voi reusi candva sa va intalnesc pe toti. Pe curand !

Robyn : Vrem sa ne ascultati povestile sa luati parte la ele.

ToRa : Niciodata nu mi-am imaginat ca RoaR are fani si in strainatate. Sunt foarte impresionat. Vom face tot posibilul sa ajungem la voi. Multumesc !

RIEL : Desi, suntem departe , imi doresc sa devenim un tot unitar si sa depasim frontierele. Multumesc ! Candva vom fi acolo sa cantam pentru voi!

Mormot : Noi, RoaR nu ratam nicio sansa. Urmariti-ne si sprijiniti-ne in continuare !

* Le multumim lui TOA, Robyn, ToRA,RIEL si Mormot ca ne-au acceptat invitatia de a-i intervieva *

                                             Website             Facebook              Twitter

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s